Börja hos oss

Är ni nyfikna på vår verksamhet? Då är ni välkomna tillsammans med ert barn på ett besök där vi visar er runt i vår fina förskole- och fritidsmiljö. Ansökan gör ni på den blankett som förskolan tillhandahåller.

En trygg inskolning för alla

En bra start är viktig. Innan inskolningen blir ni kontaktade av en pedagog från avdelningen. Ni erbjuds ett möte där ni kan berätta om ert barn och ni har möjlighet att ställa frågor. 

Inskolningen är en så kallad föräldraaktiv inskolning. Det innebär att det är föräldern som sköter påklädning, blöjbyte och dylikt. I övrigt är föräldern passiv och bara sitter med som det trygga knä barnet ibland kan behöva för att tanka och smälta sina intryck. Inskolningen pågår varje förmiddag i en vecka och sker både utomhus och inomhus.

Kontakta rektorn för frågor eller för att boka in ett besök!

Malin Lindström Pryssander

Tel: 0760 275931

E-post:  malin@gottepasen.se

Allt vi gör på förskolan gör vi för våra barns skull!

Det fina med kooperativ

Maten vi äter på förskolan kommer från Restaurang Wrågården som serverar kött från gården och närproducerade grönsaker. Frukost, salladsbord och mellanmål är det vår egen kokerska som lagar

Vällagad och närproducerad

Maten vi äter på förskolan kommer från Restaurang Wrågården som serverar kött från gården och närproducerade grönsaker. Frukost, salladsbord och mellanmål är det vår egen kokerska som lagar

Närhet till naturen

Utevistelse är en stor del av Gottepåsens verksamhet. Vi är med i friluftsfrämjandet och besöker regelbundet naturen utanför förskolan. Vår miljögrupp med en ansvarig pedagog från varje avdelning jobbar aktivt för en lärorik och rolig utemiljö.

Lär miljöer som inspirerar

Miljön ska vara lärorik och inspirerande. Den ska väcka barnens vilja att utforska och lära och samtidigt låta dem förundras.

LÄS MER

Gottepåsen ger den bästa grunden för ett livslångt lärande! Med stor skolgård, vällagad, närproducerad mat och kompetent personal, för barn i åldrarna 1-12 år.

Utevistelse är en stor del av Gottepåsens pedagogik. Vi har en ansvarig utepedagog på varje avdelning som aktivt jobbar för en lärorik och rolig utemiljö.

Vår fantastiska personal erbjuder barnen på vår förskola en spännande och inspirerande miljö, där de utgår från att alla barn kan och vill. Hos oss arbetar en blandning av förskollärare och barnskötare med mångårig erfarenhet. Vi har också egen städerska och egen kökspersonal.

Gottepåsen är ett föräldrakooperativ som drivs i samspel med personal och föräldrar. Det fina med att vara med i ett kooperativ är den stora möjligheten att kunna påverka sitt barns tid på förskolan. Allt vi gör på förskolan gör vi för våra barns skull!